We mogen ons verheugen op een benefietconcert getiteld ‘Voices of Peace’

Op woensdag 1 mei om 19:30 uur begint dit concert waar Uzory (Oekraïens ensemble) en Raduzhnaya (Slavisch ensemble) medewerking aan verlenen. Dat alles onder leiding van onze dirigente Annemarie van Bragt.

De opbrengst van het benefietconcert gaat naar de Philharmonic Association te Nicolaiv. Deze muziekschool begeleidt kinderen muzikaal tot aan het conservatorium. In deze moeilijke tijden gaan zij de wijken in en bezoeken scholen om via muziek de kinderen op te vrolijken. Hun thuisbasis is momenteel bijna niet bruikbaar door verwoestingen. Ook is er geen verwarming. Om het gebouw weer gebruiksklaar te maken wordt dit benefietconcert gehouden.

De toegang van dit benefietconcert is gratis. Een donatie v oor dit goede doel wordt echter zeer gewaardeerd!

Woensdag 1 mei 2024 | Aanvang 19:30 uur | Toegang gratis | Muziektheater De Ontmoeting, Koninginnelaan 9, 3181 GK