Een benefietavond voor Oekraïne op woensdagavond 17 april 2024

Moerkapelle-

Een benefietavond voor Oekraïne op woensdagavond 17 april 2024.

Het ensemble Raduzhnaya bestaande uit 12 personen zal deze avond verzorgen met een repertoire van ballades en folklore. Met mooie liederen, instrumenten en kleding. Raduznaya bestaat uit musici en zangers. Instrumentaal kunt u genieten van accordeon, domra, balalaika, viool, gitaar en contrabas-balalaika. Alle zangers en zangeressen treden op in duetten, ensembles en als solisten in prachtige kleding.

Deze avond staat in het teken van zoveel mogelijk geld op te halen voor een verwoeste muziekschool in Nikolaev. De leraren van de muziekschool geven nu les in de schuilkelder zodat kinderen en volwassen een avond kunnen beleven die hen afleid van de oorlog. Deze avond wordt verzorgd door de Zuidplas Ladies in Moerkapelle en is voor iedereen vrij te bezoeken met op het eind van de avond een vrije gift met contant geld voor de verwoeste muziekschool.

De avond wordt gehouden in de grote zaal van Dorpshuis Op Moer, Raadhuisstraat 40, 2751 AW Moerkapelle.

Begin van de avond 20.00 uur zaal open 19.20 uur

Aanmelden op zuidplasladies@gmail.com