Repetitie week dit keer in Arcen

Zoal u kon lezen hielden wij onze repetitieweek altijd in Bergeijk in Brabant, maar dit jaar zijn we eens uitgeweken naar het prachtige Limburg in Arcen wel te verstaan.

Een heerlijk groot (20 persoons) huis, met allemaal een eigen douche en toilet bij de slaapkamers, wat een rijkdom. We worden allemaal een dagje ouder en luxe is dan wel op zijn plaats hahahaha.

DEZE REPETITIE WEEK WORDT VOLLEDIG DOOR RADUZHNAYA BETAALD INCLUSIEF ALLE MAALTIJDEN EN ALGEMENE DRANKJES, dus géén bijdrage om mee te kunnen (alleen de benzine) is in dit geval voor eigen rekening. WAARBIJ WE ALTIJD KIJKEN ZOVEEL MOGELIJK TE CARPOOLEN OM DE REISKOSTEN ZO LAAG MOGELIJK TE HOUDEN.

Aldaar gaan we weer knutselen, fröbelen en uitproberen van liedjes en choreografie, om er hopelijk weer een spetterende show van te kunnen maken.

OOK WIJ KUNNEN ZANGERS, ZANGERESSEN, MUZIKANTEN GEBRUIKEN. VOORAL MENSEN DIE DE SLAVISCHE MUZIEK EEN WARM HART TOEDRAGEN.

We repeteren nog steeds op dinsdagavond in Maassluis en wij hebben: GEEN CONTRIBUTIE, DAARBIJ WORDEN REISKOSTEN VOOR OPTREDENS VERGOED.

VERDER ZIJN WE EEN ONGELOFELIJK GEZELLIGE MUZIKALE FAMILIE. Spreekt dit aan bel mij gerust 06-17330258 en maak eens een repetitie avond mee.