Repetitie midweek in Bergeijk

Van maandag 3 oktober tot vrijdag 7 oktober houden wij weer onze jaarlijkse repetitie midweek in Bergeijk om onze herfst/wintershow in te studeren. We willen graag de befaamde puntjes op de I zetten en dat werpt altijd zijn vruchten af. Tevens zijn we ook in de ruim 12 jaar dat we performen, een hechte muzikale familie geworden die het beste uit elkaar naar boven halen het plezier spat er vanaf en DAT ervaart en men.

Onze nieuwe wintershow heet; ‘Winterdroom’ uiteraard verklappen we nog niets, de verrassing moet zoals altijd gróót zijn. We worden overal terug gevraagd soms al voor het volgende jaar. Men weet als we komen … wordt het feest.  Een experience ‘pur sang’

Het is een heerlijk groot 20 persoonshuis en we hebben daar alle ruimte om onze prachtige decors en muzikanten een goede plaats te geven. We dansen, zingen, spelen toneel, afijn het is ‘muziektheater’

De concerten lopen binnen en als ze allemaal zijn ingepast in onze drukke agenda, zijn het er 15 in totaal 2023 niet meegerekend. (die komen trouwens ook al binnen), men heeft er na corona weer zin in.

Onze laarzen zijn gepoetst. Onze fantasierijke kostuums zijn gestoomd. Onze kappen geborsteld. Onze decorstukken staan klaar, met andere woorden we hebben er weer onwijs veel zin in!!!!!!!!!!!!!!!!