Meet en Greet

Na het overweldigende benefiet concert in Maassluis, wordt er nu een ‘MEET en GREET” georganiseerd in de Vliet in Maassluis. Zoals wellicht bekend wonen daar Oekraiënse vluchtelingen en worden zij langzaamaan wegwijs gemaakt in hun huidige woonplaats. Andere cultuur leren kennen  dat wil dus zeggen de Nederlandse …. en …. nog leuker wij hén leren kennen met bijbehorende cultuur.

In de Oekraïene  viert men op 24 juli Onafhankelijkheidsdag denk maar aan onze bevrijdingsdag. Dat wordt bij ons en bij hen groots aangepakt. Echter zij zijn niet thuis bij hun geliefden etc. etc. Dus wij gaan dat samen doen, samen staan we sterk in goede en slechte tijden.

Wij Raduzhnaya doen daar graag aan mee om met de twee culturen een knetter gezellige middag te maken, waarbij elkaar leren kennen erg belangrijk is en samen musiceren en zingen ook. Muziek is tenslotte internationaal.

HET WORDT IN DE VLIET GEORGANISEERD (WAARSCHIJNLIJK)IN HET WEEKEND NA 24 JULI , MAAR VERDER BERICHTGEVING OVER TIJD EN DERGELIJKE VOLGT NOG. HOU HET IN DE GATEN.