2021 eindelijk…….

2021 zoals gezegd eindelijk…..

We hebben er in onze beleving lang op moeten wachten. De vaccins zijn eindelijk in gebruik genomen en hopelijk wordt het begin zomer, dat is dan alweer medio 2021, weer wat rustiger en kunnen we met zijn allen doorgaan met de dan geldende orde van de dag.

WIJ zijn inmiddels achter de schermen administratief bezig om concerten te plannen, HOUD DUS ONZE WEBSITE AGENDA IN DE GATEN, WANT OOK DE OPDRACHTGEVERS HEBBEN ER ZIN IN

De 1e 2 concerten staan genoteerd en er volgen er zeer snel meer !!!!!!!!!!!!!! We zetten de meeste concerten naar einde zomer, herfst en winter, gezien de onzekerheden die er nog zijn maar ook in april mei en juni staan wij (indien mogelijk) open voor concerten.

In april hebben wij een gezamenlijke repetitieweek in Bergeijk, alwaar wij een nieuwe show doorzingen en spelen. Om deze in 2021 te kunnen aanbieden, maar om toch voorbereid te zijn op een eventuele Corona beperking, ook een programma waarbij wij op de gepaste 1,5 meter van elkaar onze liederen zingen, met evenveel enthousiasme, maar géén show waarbij wij uiteraard de afstand en regels niet zouden kunnen volgen. Dus ten alle tijden 2 opties kijkend naar de mogelijkheden van dan…..

En zoals U allen van ons gewend bent …. OOK AAN NIEUWE MEERKLEURIGE PRACHTIGE KOSTUUMS WORDT HARD GEWERKT, OM ER WEER EEN SPRANKELEND ADEMBENEMEND SPEKTAKEL VAN TE MAKEN. OOGSTRELEND VOOR LIEFHEBBERS VAN CULTUUR EN FOLKLORE, MAAR ALTIJD MET EEN EIGEN RADUZHNAYA TWIST.

Het enige wat ons rest te vermelden is …… HOPELIJK TOT SNEL IN GOEDE GEZONDHEID EN ZING, KLAP EN DANS WEER MET ONS MEE………