Op naar 2020

De tijd gaat snel en 2020 belooft voor ons weer een druk en zangrijk jaar te worden.

Inmiddels staan er al weer 13 concerten in de agenda en er komen er zeker minimaal 5 bij, maar daar zijn de precieze tijden en data nog niet van bekend. Echter zo gauw wij een en ander hierover weten worden deze gepubliceerd natuurlijk.

Wij kijken als ensemble dan ook uit naar 2020, nieuwe uitdagingen komen voorbij en daarbij… hopen wij met ons laatste concert in het “Reinaldahuis” in Haarlem op 30 december aanstaande een zangrijk en prachtig actief jaar af te sluiten.

Nog altijd zijn wij op zoek naar een Tenor en Sopraan, die onze zangers komen versterken, maar zij moeten over veel vrije tijd beschikken, omdat de grote hoeveelheid concerten nogal wat van een mens qua inzet vraagt.Ten overvloede; Wij betalen geen contributie, kleding wordt door Raduzhnaya verstrekt, buiten de rode of zwarte laarzen.Reiskosten bij concerten worden op basis van carpoolen vergoed.

Maar de vriendschap en gezelligheid die wij met elkaar beleven zijn fantastisch……

U allen die ons uitgenodigd heeft een concert te komen geven heel erg bedankt voor het ins ons gestelde vertrouwen…..

WIJ VAN RADUZHNAYA WENSEN U ALLEN EEN PRACHTIG 2020